Паста росо помодоро

Дата: 19.04.2015
Източник: Пламена
ТИТЛА: Чирак
Паста росо помодоро
 
Необходими продукти:
300 г паста (по избор)
2 моркова
1 глава лук
100 г гъби
доматено пюре
босилек
сол и черен пипер на вкус
зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Сложете пастата да се вари, след което се заловете с приготвянето на соса.
2
Запържете морковите, лука и гъбите нарязани наситно.
3
Овкусете със сол и черен пипер.
4
Пасирайте доматения сос с връзка пресен босилек и малко зехтин.
5
Прибавете зеленчуците и гарнирайте сварената паста. Добър апетит!



Съвет:
По желание поднесете пастата, поръсена с накълцан босилек на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

25.03.2017
Пастата става супер, дъщеря ми я обожава.
1.
Изпрати
лично съобщение

30.05.2015
много е вкусно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Филип коментира рецептата Омлет с риба тон и домати
Радосвета Иванова публикува рецептата Козунак
Дарко публикува рецептата Фаршировани яйца
Adriana Dimitrova публикува рецептата Кекс в чаша
Adriana Dimitrova публикува рецептата Манджата на баба
Ди Алба публикува рецептата Омлет с риба тон и домати
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта