Паста с Филаделфия и пилешки гърди

Източник: Stefka Stoyanova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 08.07.2015
Паста с Филаделфия и пилешки гърди
 
Необходими продукти:
300 г паста „Пене“
150 г зелен фасул
2 бр. големи пилешки гърди (около 400 г общо)
2 ч. л. зехтин
сокът от 1 лимон
150 г крем сирене Philadelphia с билки
4 с. л. пилешки бульон (60 мл)

Бон Апети препоръчва:
Philadelphia с билки – запазвайки богатия вкус на крем сиренето, билките прибавят аромат и свежест, прекрасна комбинация за всякакви рецепти с пикантен нюанс
 

Начин на приготвяне:
1
Сварете пастата в голям съд с вряща вода, както е указано на опаковката. Пет минути преди да свалите от котлона, добавете зеления фасул. Отцедете готовата паста от водата.
2
Междувременно нарежете пилешките гърди на резени и ги изпържете в зехтина, до златисто. Добавете лимоновия сок.
3
Добавете пилешкия бульон и крем сиренето Philadelphia с билки. Затоплете леко, докато крем сиренето Philadelphia с билки се разтопи и се получи сос, но без да завира.
4
Добавете пастата и зеления фасул и разбъркайте. Сервирайте веднага.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

22.02.2016
И аз я приготвих без фасул, но следващия път бих пробвала, беше много вкусно!
1.
Изпрати
лично съобщение

30.09.2015
Приготвих без зелен фасул и пилешки бульон :) много вкусни ...
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: