Пай с компот

Дата: 05.02.2017
Източник: Дарко
ТИТЛА: Помощник готвач
Пай с компотПай с компот
 
Необходими продукти:
4 яйца
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. брашно
1 бакпулвер
1 компот
 

Начин на приготвяне:
1
Плодовете от компота се отцеждат и се нареждат в намаслена форма за кекс.
2
Яйцата се разбиват със захарта, брашното и бакпулвера, докато се получи гладко тесто, което се изсипва върху плодовете и се пече до готовност в предварително загрята фурна.
3
Веднага щом се извади от фурната, сладкишът се залива със сока от компота.

Когато изстине напълно, се обръща в поднос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


130 ДУШИ ОНЛАЙН
Георги Вучков се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Крем карамел с кафе
Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта