Картофено кибе
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2021 Много вкусно ястие , хареса ни много !
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2020 Интересна и спилучлива рецепта, хареса ни!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.04.2020 Страхотна рецепта!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 Много сполучлива рецепта ! Аз добавих повечко подправки, както и червени чушки. Следващият път мисля да добавя и запечен бекон (този път нямах). Накрая вместо с хлеби трохи поръсих само с магданоз :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2015 Да, Яна, използвахме 2 консерви домати, по 400 г всяка.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...