Картофена яхния със зелен фасул
Нашите кулинари







| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2018 Пекох агнешка плешка вчера, на 140гр за 6ч и стана страхотна. Отделно направих бял ориз с пресен лук на фурна,залят с малко от бульона на месото.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...