Мариновани пилешки бутчета с картофи на фурна
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2023 Не ми хареса вкусът на това ястие. Хрянът май не е за всеки, а с комбинация от пържено кюфте ми дойде тежко. Самите кюфтета не са лоши, но в мое изпълнение като че ли усещах сурова смляната риба вътре. Направих рецептата с филе от прясна ципура. Може би има значение каква е рибата. Консистенцията ми се получи плътна, но все едно бяха сурови отвътре, инак отвън - добре запържени и покафенели.
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...