Мариновани пилешки бутчета с картофи на фурна
Лора и Стоян
300 г филе от треска (добре почистено от костите) 200 г замразен грах (отпуснат на стайна температура) 1 връзка пресен копър 3 филийки хляб 2 с. л. зехтин 1 с. л. дижонска горчица сол и черен пипер на вкус | за соса: 1 с. л. заквасена сметана 1 с. л. настърган хрян 1 с. л. кисело мляко 1 с. л. майонеза сол на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...