Треска по средиземноморски

Дата: 19.03.2018
ТИТЛА: Готвач
Треска по средиземноморски
 
Необходими продукти:
4 филета треска
кората и сокът от 1 лимон
бяло вино
девесил
зехтин
сол и черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата се подсушава и се слага в тава, застлана с хартия за печене.
2
Подправя се със сол, черен пипер, настърганата кора и сока от лимона и малко зехтин.
3
Всяко филе се полива с лъжица бяло вино. Отгоре се поръсва с девесил.
4
Пече се около 15 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.


Съвет:
Ако ви се стори, че по време на печене, рибата е по-суха, може да добавите още малко бяло вино с лъжица.
Получава се много лека и приятна на вкус риба, която се яде с вилица, тъй като няма кости. Идеална е и за деца.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


106 ДУШИ ОНЛАЙН
Анна коментира рецептата Фокача с гъби и рукола
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта