Риба в сол с песто от рукола и печени зеленчуци
Нашите кулинари





| 9. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2019 Много вкусно
|
| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 18.07.2018 Здравейте Лора и Стоян.
Да се похваля малко , но тази година успях да си отгледам много хубав босилек.(и то на терасата)☺С наситено зелен цвят, а как ухае.......
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 28.08.2017 Направих го с бадеми, щерката много го хареса, особено с домашни домати и сиренце...
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2016 Светла, вместо кедрови ядки може да използваш бадеми или слънчогледови семки.
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2016 Здравейте! Някой знае ли каква е трайността на така приготвения сос при съхранение в хладилник?
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...