Магданозено песто

Песто в български стил
Източник: Бон Апети
Дата: 30.05.2011
Магданозено песто
 
Необходими продукти:
4 връзки магданоз
50 г орехи
200 мл олио
1 ч. л. самардала
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Магданозено песто

Дръжките на магданоза се отстраняват, а останалата част се поставя в подходящ за пасиране съд. 


2
Магданозено песто 2

Прибавят се останалите продукти, като 50 мл от олиото се запазват за накрая, и всичко се пасира. 


3
Магданозено песто 3

Сместа се изсипва в буркан, налива се отделеното олио и се затваря. Съхранява се в хладилник.


 


Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Тодор Агайн се регистрира в сайта.
Генова се регистрира в сайта.
Йорданка Стоянова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Битербален
Александра Герасимова се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: