Свинско бонфиле с картофена коричка
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2013 При мен на третия ден зехтина се сгъсти, все едно се желира, или по-скоро стана като мас. Въпреки това си хапнахме с кеф цялото бурканче и пак ще повторим рецептата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2013 Благодарности за тази рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...