Облечен картоф със сметана и див лук

Източник: Бон Апети
Дата: 13.07.2010
Облечен картоф със сметана и див лук
 
Необходими продукти:
4 картофа
2 с. л. краве масло
4 стръка див лук
150 г заквасена сметана
100 г сирене
2 скилидки чесън


Начин на приготвяне:
1
Картофите се измиват добре, завиват се поотделно в намазнено с маслото фолио и се пекат около 30 минути на 200 градуса.
2
Приготвя се заливка, като се смесват сиренето и сметаната. Добавят се накълцаният чесън и нарязаният наситно див лук.
3
Всеки картоф се отвива от фолиото, аранжира се в чинията за сервиране и се залива със сместа.
4
Поднася се като топло предястие или гарнитура към меса и риби.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: