В подходящ съд се слагат продуктите за рибния сос, като рибният бульон предварително се разтваря във вода, и се пасират. Полученият сос се сервира в купичка заедно със скаридите.
* Оризовите листа – това са фини кори, които се приготвят от оризово тесто. Те са готов продукт, който може да намери- те в няколко разновидности в азиатските магазини.
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2013 Страхотни
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...