В подходящ съд се слагат продуктите за рибния сос, като рибният бульон предварително се разтваря във вода, и се пасират. Полученият сос се сервира в купичка заедно със скаридите.
* Оризовите листа – това са фини кори, които се приготвят от оризово тесто. Те са готов продукт, който може да намери- те в няколко разновидности в азиатските магазини.
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2013 Страхотни
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...