Кростина с пиле и сладко-кисел сос

Източник: Бон Апети
Дата: 16.06.2010
Кростина с пиле и сладко-кисел сос
 
Необходими продукти:
150 г багети
5 г сол
60 мл олио
5 г захар
9 г сос „Уорчестър“
9 г соев сос
60 г кетчуп
45 г ананас от консерва
10 г пресен джинджифил
80 г моркови
75 г чушки (микс)
12 г чесън
60 г лук
150 г пилешко филе
2 г бял пипер



Начин на приготвяне:
1
Лукът, чесънът, чушките, морковите, джинджифилът и ананасът за соса се нарязват на кубчета и се задушават в сгорещеното олио с кетчупа. Овкусява се с подправките и двата вида сос.
2
Пилешкото филе се нарязва на ленти и се запича на сух тиган от двете страни.
3

Багетите, нарязани на кръгчета, се запичат в тостер или фурна и върху тях се разпределя сладко-киселият сос, а върху него – изпеченото филе.


 


 


Съвет: Декорира се с продукти по избор.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: