Пъдпъдъчи яйца с два вида хайвер

Източник: Бон Апети
Дата: 16.06.2010
Пъдпъдъчи яйца с два вида хайвер
 
Необходими продукти:
15 пъдпъдъчи яйца
42 г извара
36 г черен хайвер
36 г червен хайвер
3 г къдрав магданоз
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Яйцата се варят 5 минути, обелват се и се разрязват на две половини.
2
Изварата се посолява, разбърква се и се разпределя на тънък пласт върху половинките.
3

Гарнират се с двата вида хайвер и се украсяват с листенцата магданоз.


 


 


Съвет: За улеснение при приготвянето на хапките може да поставите половинките от яйцата в лъжица – така стават по-стабилни.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: