Дип от тиква
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2014 Невероятно вкусни са! Само, че времето за приготвяне е далеч над час и половина :) И накрая при панировката с мъка се полепяха крекерите по чушкитв и после с още по голяма мъка се залепяше пяната от панировката, та половината останаха без много от нея, но си заслужаваше до последната минута!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.07.2014 ще пробвам!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2013 Страхотно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2014 Много вкусно, необичайно, засищащо и леко. Препоръчвам!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...