Дип от тиква
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2014 Невероятно вкусни са! Само, че времето за приготвяне е далеч над час и половина :) И накрая при панировката с мъка се полепяха крекерите по чушкитв и после с още по голяма мъка се залепяше пяната от панировката, та половината останаха без много от нея, но си заслужаваше до последната минута!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.07.2014 ще пробвам!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2013 Страхотно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2014 Много вкусно, необичайно, засищащо и леко. Препоръчвам!
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...