Сьомга “Бретон”

Източник: Бон Апети
Дата: 13.07.2010
Сьомга “Бретон”
 
Необходими продукти:
100 г пушена сьомга
50 г млечна „Крема”
5 г пюре от хрян
1/2 ябълка
30 г лук
10 г каперси
листа маруля
резени лимон



Начин на приготвяне:
1
Сьомгата се аранжира в чинията във вид на цвете. В средата се поставя кремата, настърганата ябълка, а най-отгоре – хрянът.
2
Лукът се нарязва на шайби, които се подреждат в чинията около сьомгата. Отгоре се поръсват каперсите и се украсява с резенчета лимони и листа маруля.

Рецептата е приготвена специално за "Бон Апети" от готвача Веселин Косев.

Съвети:
• Пюрето от хрян е готов продукт, който има леко тръпчив вкус. Съчетава се много добре с ябълката и млечната „Крема”.
• За това предястие най-подходящата напитка е бяло вино.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: