Сьомга “Бретон”

Дата: 13.07.2010
Източник: Бон Апети
Сьомга “Бретон”
 
Необходими продукти:
100 г пушена сьомга
50 г млечна „Крема”
5 г пюре от хрян
1/2 ябълка
30 г лук
10 г каперси
листа маруля
резени лимон
 

Начин на приготвяне:
1
Сьомгата се аранжира в чинията във вид на цвете. В средата се поставя кремата, настърганата ябълка, а най-отгоре – хрянът.
2
Лукът се нарязва на шайби, които се подреждат в чинията около сьомгата. Отгоре се поръсват каперсите и се украсява с резенчета лимони и листа маруля.

Рецептата е приготвена специално за "Бон Апети" от готвача Веселин Косев.

Съвети:
• Пюрето от хрян е готов продукт, който има леко тръпчив вкус. Съчетава се много добре с ябълката и млечната „Крема”.
• За това предястие най-подходящата напитка е бяло вино.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


165 ДУШИ ОНЛАЙН
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта