Тапенада с черни маслини
Лора и Стоян
![]() |
1 арабска питка 3 крокета от нахут 2 шайби домат 1 с. л. хумус | за соса: 2 с. л. кисело мляко 2 ч. л. крем от чесън 1 щипка канела настъргана лимонова кора на вкус |
1 | ![]() | В купа се смесват киселото мляко, кремът от чесън, канелата и сол на вкус. Разбърква се и се прибавя настъргана лимонова кора на вкус. |
2 | ![]() | Питката се разполовява, маже се със соса, слага се от хумуса, поставят се шайбите домат. |
3 | ![]() | Накрая се прибавят и крокетите от нахут. |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...