Хумус

Дата: 03.06.2011
Източник: Бон Апети
Хумус
 
Необходими продукти:
400 г сварен нахут от консерва
2 с. л. сусамов тахан
сокът от 1 лимон
2 скилидки чесън
100 мл зехтин „Екстра върджън“
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Хумус
Нахутът се поставя в купата на кухненски робот. 


2
Хумус 2
Добавят се сусамовия тахан, лимоновият сок, намачканите скилидки чесън, овкусява се със сол и се разбива добре.


3
Хумус 3
Постепенно на части се налива зехтинът и се разбива, докато зехтинът се поеме от сместа. 


 


Подобни рецепти:
Коментари (20)
20.
Изпрати
лично съобщение

17.03.2021
Перфектен :)
19.
Изпрати
лично съобщение

08.08.2020
Отгоре поръсих с белен слънчоглед :)
18.
Изпрати
лично съобщение

07.03.2019
Любим!
17.
Изпрати
лично съобщение

15.11.2016
Много вкусен!
16.
Изпрати
лично съобщение

24.10.2016
Уникалена рецепта за хумус.Пробвала съм и други, но тази е точни по моя вкус. Всички мой гости са възхитени от него.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
Aylinaademova се регистрира в сайта.
Йорданка Стефанова се регистрира в сайта.
Симона коментира рецептата Свинско със сини сливи
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта