Ментово песто

Дата: 30.05.2011
Източник: Бон Апети
Ментово песто
 
Необходими продукти:
150 г прясна мента
200 мл олио от тиквени семки
50 г сирене „Пекорино“
2 скилидки чесън
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Ментово песто
Листата на ментата се измиват и се поставят в подходящ за пасиране съд.


2
Ментово песто 2
Налива се олиото от тиквени семки, прибавят се скилидките чесън, настърганото сирене „Пекорино“ и всичко се пасира.


3
Ментово песто 3
Сместа се изсипва в буркан, затваря се и се съхранява в хладилник.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


387 ДУШИ ОНЛАЙН
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
Aleksandra Voinova се регистрира в сайта.
Eli Vitanova се регистрира в сайта.
Monika Vasileva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova се регистрира в сайта.
Михаела коментира рецептата Пита с праз и сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта