Основен пилешки бульон

Дата: 06.06.2011
Източник: Бон Апети
Основен пилешки бульон
 
Необходими продукти:
фенерът от 1 пиле
1 глава лук
50 г глава целина
2 моркова
стеблата от 1/2 връзка магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Основен пилешки бульон
Лукът се разполовява, целината се реже на едри парчета, а морковите – на големи ленти.


2
Основен пилешки бульон 2
Подготвените зеленчуци се запичат в сгорещен грил тиган от двете страни без мазнина за кратко, изваждат се и се слагат в тенджерата, в която ще се вари бульонът.


3
Основен пилешки бульон 3
Слагат се стеблата от магданоз, фенерът от пилето, в тенджерата се налива студена вода и се вари до готовност. След това бульонът се прецежда и се използва за пилешка супа и сос „Велуте“.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Преслава Балчева се регистрира в сайта.
Даниел Попов се регистрира в сайта.
Anelia Cenkova се регистрира в сайта.
ilovacat коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ilovacat се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Чийзкейк брауни
Петър Райков се регистрира в сайта.
Kricia се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Табуле
Анна сготви Табуле
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта