Тапенада с черни маслини

Дата: 01.06.2011
Източник: Бон Апети
Тапенада с черни маслини
 
Необходими продукти:
200 г черни маслини без костилка
60 мл зехтин „Екстра върджин“
20 г каперси
30 г сушени домати
1 глава червен лук
1 скилидка чесън
1/2 с. л. лимонов сок
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Тапенада с черни маслини
Чесънът се обелва и заедно с останалите продукти се слага в блендер. Разбива се до получаване на хомогенна смес.


2
Тапенада с черни маслини 2
Прехвърля се в подходящ стъклен буркан и се съхранява в хладилник до 7 дни.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
Danaila Petrova се регистрира в сайта.
Гергана Стефанова се регистрира в сайта.
Пламен се регистрира в сайта.
Viktoria Pronenkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта