Тапенада с черни маслини

Дата: 01.06.2011
Източник: Бон Апети
Тапенада с черни маслини
 
Необходими продукти:
200 г черни маслини без костилка
60 мл зехтин „Екстра върджин“
20 г каперси
30 г сушени домати
1 глава червен лук
1 скилидка чесън
1/2 с. л. лимонов сок
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Тапенада с черни маслини
Чесънът се обелва и заедно с останалите продукти се слага в блендер. Разбива се до получаване на хомогенна смес.


2
Тапенада с черни маслини 2
Прехвърля се в подходящ стъклен буркан и се съхранява в хладилник до 7 дни.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Niki Jeleva се регистрира в сайта.
Д. Йорданова се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Кейк с ананас и кокос
Анна коментира рецептата Пиле в сладко-кисел сос
Penka Ivanova се регистрира в сайта.
Didi Denina се регистрира в сайта.
Svetlana Strahilova се регистрира в сайта.
Влада се регистрира в сайта.
Хюлие Мустафа се регистрира в сайта.
Radmila Ivanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта