Тапенада с черни маслини

Източник: Бон Апети
Дата: 01.06.2011
Тапенада с черни маслини
 
Необходими продукти:
200 г черни маслини без костилка
60 мл зехтин „Екстра върджин“
20 г каперси
30 г сушени домати
1 глава червен лук
1 скилидка чесън
1/2 с. л. лимонов сок
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Тапенада с черни маслини

Чесънът се обелва и заедно с останалите продукти се слага в блендер. Разбива се до получаване на хомогенна смес.


2
Тапенада с черни маслини 2

Прехвърля се в подходящ стъклен буркан и се съхранява в хладилник до 7 дни.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


232 ДУШИ ОНЛАЙН
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
vem89 коментира рецептата Фъч
sisi_ml се регистрира в сайта.
Elya Ahmed се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: