Тапенада със зелени маслини

Дата: 01.06.2011
Източник: Бон Апети
Тапенада със зелени маслини
 
Необходими продукти:
200 г зелени маслини без костилка
60 мл зехтин „Екстра върджън“
20 г каперси
20 г филе аншоа
20 г кедрови ядки
1 скилидка чесън
1/2 с. л. лимонов сок
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Тапенада със зелени маслини
Чесънът се обелва и заедно с останалите продукти се слага в блендер. Разбива се до получаване на хомогенна смес.


2
Тапенада със зелени маслини 2
Прехвърля се в подходящ стъклен буркан и се съхранява в хладилник до 7 дни.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Филип коментира рецептата Омлет с риба тон и домати
Радосвета Иванова публикува рецептата Козунак
Дарко публикува рецептата Фаршировани яйца
Adriana Dimitrova публикува рецептата Кекс в чаша
Adriana Dimitrova публикува рецептата Манджата на баба
Ди Алба публикува рецептата Омлет с риба тон и домати
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта