Кълцан пастет от пилешки дробчета
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2017 Получи се интересен вкус, хареса ни:)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2016 Страхотна е, правя я с повече сирене от колкото кисело мляко и понеже обичам по-люто и добавям чили.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2016 Пикантното ми е любимо :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 Много приятна разядка,добавих и малко чили,за да е още по-пикантна! А ядките ги изядохме и не останаха за поръсване :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 Много хубава разядка!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...