Пилешко с лайм и кокос
Лора и Стоян
1/2 кг обезкостен агнешки бут 3 скилидки чесън 2 с.л. соев сос 1 с.л. кимион 1 ч.л. червен пипер на люспи 3 с.л. олио 1 голяма глава лук 250 гр моркови 1 чаша кафяв басмати ориз 1/2 връзка кориандър (по желание) |
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...