Свински ребра с боб в гювеч
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2023 Супер стана, малко по-лимонено отколкото очаквах, но може би лимончето ми е било по-голямо. Направих си гарнитура от картофено пюре с праз лук.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2020 Месото стана много крехко и ароматно. Приготвих го в Еър фрайър и поднесох с трио пюрета, сос с манатарки и чипс от салвия :) Голяма вкусотия
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2020 Здравейте, преди време изпробвах рецептата и много се хареса от нашето семейство. Исках да попитам, дали е удачен вариант, да изпека месото в тава? :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2018 Страхотна рецепта!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.04.2016 Вечерята тази вечер :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...