Пиле по японски „Адобо"

Дата: 27.03.2015
ТИТЛА: Чирак
Пиле по японски „Адобо\
 
Необходими продукти:
8 пилешки долни бутчета
200 мл вода
200 мл светъл соев сос
200 мл ябълков оцет
5-6 ч. л. захар
1 глава чесън
дафинов лист
 

Начин на приготвяне:
1
Скилидките чесън се обелват и се смачкват леко, без да се режат. Всички продукти (без месото) се смесват в тиган с диаметър 26 см.
2
След като течността заври се слагат бутчетата и силата на огъня се намалява.
3
Първите 10-15 минути ястието ври под капак, след това бутчетата се обръщат и се готвят, докато на дъното на тигана остане 1-1,5 см течност.
Готовото ястие се сервира с гарнитура от ориз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


163 ДУШИ ОНЛАЙН
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Гуакамоле
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
Цветелина Фуклева се регистрира в сайта.
Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта