Пиле по японски „Адобо"

Дата: 27.03.2015
ТИТЛА: Чирак
Пиле по японски „Адобо\
 
Необходими продукти:
8 пилешки долни бутчета
200 мл вода
200 мл светъл соев сос
200 мл ябълков оцет
5-6 ч. л. захар
1 глава чесън
дафинов лист
 

Начин на приготвяне:
1
Скилидките чесън се обелват и се смачкват леко, без да се режат. Всички продукти (без месото) се смесват в тиган с диаметър 26 см.
2
След като течността заври се слагат бутчетата и силата на огъня се намалява.
3
Първите 10-15 минути ястието ври под капак, след това бутчетата се обръщат и се готвят, докато на дъното на тигана остане 1-1,5 см течност.
Готовото ястие се сервира с гарнитура от ориз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


188 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта