Морковен кекс
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2018 Рецептата е леко окастрена.Това не оригиналната рецепта,а най-вкусното което ми се е получило от всички варианти.Готви се в специален тиган с преса.Аз използвам тенджера с гореща вода да притиска.За пиле 1200 трябва да пържите около 22мин от едната стана.Половината лимонов сок е за маринатата,а другата половина е за заливката в края на готвенето.Може да сложите пресни подправки още в маринатата,но чесънът и червения пипер са за накрая.От вътрешната страна на пилето може да натъркате със сванска сол.Много върви и с пресен кориандър
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...