Пилешка дроб-сарма

Източник: Елина Иванова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 08.02.2015
Пилешка дроб-сарма
 
Необходими продукти:
500 г пилешки дробчета
1 ч. ч. ориз
1 глава лук
2 яйца
1/2 кофичка кисело мляко
магданоз, сол и черен пипер на вкус
1 кубче пилешки бульон


Начин на приготвяне:
1
Пилешка дроб-сарма
Нарязваме една средно голяма глава лук наситно и го запържваме в тиган с нагорещен зехтин.
2
Пилешка дроб-сарма 2
Нарязваме пилешките дробчета наситно.
3
Пилешка дроб-сарма 3
Добавяме пилешките дробчета към лука, да се запържат.
4
Пилешка дроб-сарма 4
Добавяме и 1 ч. ч. измит ориз и запържваме и него. Сместа овкусяваме със сол, черен пипер и червен пипер на вкус.
5
Пилешка дроб-сарма 5
Получената смес изсипваме в тавичка и заливаме с пилешки бульон, който е разтворен в 1 ч. ч. топла вода. Слагаме да печем.
6
Пилешка дроб-сарма 6
Преди ястието да е готово, го заливаме със смес от 2 яйца и 1/2 кисело мляко.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: