Патладжан с мисо
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2022 Чудесна идея. Измених някои неща, но като цяло ме вдъхнови - сложих картоф, сладък, картоф, пащърнак и целина, а към сметаната добавих рикота, хрянът замених с горчица. Пармезан и скаморца за коричка. Чудесна е :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2015 Това вече е едно от любимите ни ястия. Вкусът е чудесен!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2015 Амада, необходимо е, картофите да бъдат предварително полусварени, за да се изпекат добре.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2015 приятно за хапване
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 супер вкус придава хряна
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...