Разядка от извара и маслини
Лора и Стоян
![]() |
2 средни патладжана 4 с. л. паста „Мисо“ 2 с. л. мед 1 с. л. соев сос „Кикоман" 1 с. л. печени сусамови семена 1 малко парче пресен джинджифил (нъстърган на ренде) 1 скилидка чесън (пресован) 4 стръка зелен лук |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Харесаха ми. И аз правя пълнени патладжани с кайма, стават превъзходни.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...