Разядка от извара и маслини
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Борислав, има голямо значение, колко богати на нишесте са картофите. Също така тестото не трябва да се меси прекалено дълго, тъй като в този случай то се различава от обикновеното тесто и колкото повече се меси, толкова по- лепкаво става.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2016 Тестото ми стана ужасно меко и лепкаво, въпреки почти двойното допълнитеното брашно, което сложих. От там цялото ядене се провали.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2015 Харесаха ми много и в крайна сметка не е чак толкова трудно, колкото изглежда.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2015 На мен нещо не ми се получиха.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2015 Много вкусно ястие. Ако няма \"Горгонзола\" може да се замени с други сирена или кашкавал.
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...