Булгур с гъби
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2016 Много вкусни! Малко лимонов сок придава допълнителна свежест!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2015 Много крехки и със соса станаха страхотни!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2015 Бързо, лесно и много вкусно!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2015 Страхотен вкус! Много бърза рецепта !
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2014 Получи се! Чесъна не се усеща. В соса добавих 1 с.л. лимонов сок преди да се сгъсти.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...