Телешко на тиган
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2021 О и добавих малко бекон към боба (3 мин на тигана преди да го сложа във фурната). Определено го препоръчвам!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2021 Много вкусно и интересно, леко пикантно и ухае на лимон! Сложих 6 пилешки бутчета, 900 грама фасул (600 гр червен и 300 гр бял). Добавих малко червен пипер и масло преди да сложа бутчетата във фурната. За съжаление нямах мащерка и риган, но вместо тях прибавих джоджен и се получи също много интересен вкус. Изобилна вечеря за четирима!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2018 Много вкусно наистина и леко пикантно. Хареса ми комбинацията от подпракви. Сложих само бял боб, защото нямах червен, а на мястото на лимона използвах лайм.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2016 Лесно и вкусно.Аз сложих консерва червен и консерва бял боб.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2016 Вкусноо
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...