Пиле със зеле и паста
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2024 На мъжа ми много му харесаха, а това си е направо комплимент.... Благодаря за интересната рецепта!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2014 Горе-долу добре се получи, част от крутоните станаха глетави.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Е,браво! Тази рецепта я правя няколко пъти ,без свинските бузи,много е хубаво ястието !!!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...