Агнешко гръбче с боров цвят
Лора и Стоян
![]() |
1 кг пилешко филе 2 с. л. краве масло 150 мл бяло вино 150 г моркови 1 глава лук 100 г целина 1 с. л. зехтин 250 мл пилешки бульон сол и бял пипер на вкус 3–4 стръка див лук 1 ч. л. олио с трюфел 2 с. л. краве масло 1/4 връзка магданоз 600 г сладки картофи (патати) сол и бял пипер на вкус 2 с. л. зехтин 2–3 стръка естрагон |
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...