Пилешко иглу

ТИТЛА: Чирак
Дата: 11.10.2012
Пилешко иглу
 
Необходими продукти:
300-400 г пилешко бонфиле
250 г царевица консерва
4 бр. чедър
2-3 бр. кисeли краставички
100 г кашкавал
галета
морков за украса



Начин на приготвяне:
1
Пилешко иглу

Пилешкото филе се начуква много натънко,като се внимава да не се скъса. Формички (алуминиеви) за крем карамел се намасляват и се покриват с галетата.Месото се овкусява с черен пипер и сол. Слагаме месото във формите като трябва да излиза от тях достатъчно за да може да се захлупи плънката,която ще сложим вътре.


2
Пилешко иглу

Пълним с чедъра,царевицата,нарязаните наситно кисели краставички и кашкавал.След като сме напълнили всички форми "затваряме" с месото и обръщаме в намаслена тавичка.Печем заедно с формите на 180 градуса около 20-30 минути. Гарнираме с малко настърган морков.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

12.02.2014
Според мен много ще е по-вкусно и с една печена червена чушка:)
1.
Изпрати
лично съобщение

12.02.2014
Изключително лесно и вкусно. Идеално за бързо готвене при неочаквани гости! Страхотна рецепта!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: