Зелеви сарми в глинен гювеч
Нашите кулинари







| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 11.04.2022 Аз също запържих бутчетата, стана много вкусно!
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2019 Страшно стана! Пак ще го правя. Малко трябваше да импровизирам със съставките: сложих кориандър и кимион вместо къри, обикновено кисело мляко вместо цедено. Пресния кориандър пък винаги заменям с магданоз.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Тази рецепта я бях чела в книгата на един английски шеф преди време. Много ми хареса. Там бутчетата ги запържва първо на тиган и после слага лещата. Става супер.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...