Мантъ с телешко
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Златина, натриевият глутамат подсилва вкуса на използваните продукти. Иване, гъбите можеш да намериш на щандовете за азиатски продукти в големите супермаркети или в китайския магазин на "Пиротска"
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Предава автентичен Азиатски привкус.Не си го гледала предаването.Стоян го каза там.Само че не знам от къде да взема тези гъби а и кълновете,за които каза че е добре да се бланжират. непременн
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много готина рецепта, интересно ми е каква е ролята на натриевия глутамат?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...