Хрупкаво свинско на фурна
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2022 Наистина много вкусно ястие, но сякаш очаквах повече като вкус след толкова труд. С подготовката на продуктите и всички процедури ми отне почти двойно повече време.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2016 Тъй като в нас само аз съм фен на гъбите малко модифицирах рецептата :) Гъбите ги пропуснах, а сметаната я сложих в ориза и стана много вкусно :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2016 Трудоемко и като краен резултат не е вкусно съчетанието с оризов слой по - добре да се избегне
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2015 Да, Нина, тестото може да се приготви от предния ден. Ние използвахме форма с диаметър от 26 см.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2015 Забравих да попитам -тази доза на тестото за форма с какъв диаметър е подходяща , за да не стане прекалено тънко или дебело ?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...