Внимателно се отделя кожата от двете страни на рибата и се отстраняват перките и главата. Овкусява се със сол, черен пипер и лимона и се панира в брашното. Пържи се в умерено сгорещеното масло по 3 минути от двете страни заедно със стръка розмарин и скилидката чесън.
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...