Пица с типово и пълнозърнесто брашно
Лора и Стоян
4 готови блатове за пица 2 тиквички (зукини) 2 червени чушки 250 г моцарела 50 г пармезан 2 с.л. доматен концентрат 1 ч.л. сух чесън 1 ч.л. риган сол и черен пипер на вкус рукола за поднасяне зехтин екстра върджин за поднасяне |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...