Пъстърва със сос „Морне“
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2021 С тази рецепта месото се сготви прекрасно, но подправките ми дойдоха в повече. Семената от копър бяха единственото, което усещам. Не бих готвила повече с тях или поне не в такава доза. Дори розмаринът, който е силен като цяло, не се усети след приготвянето. Бих си го направила отново, но с други аромати.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2017 и използвайте пресен розмарин сухия е много силен и отблъсква
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2016 направих я от гърдите и стана също толкова блестяща
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2015 Вече е в любими!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2015 Страхотна рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...