Лесен тутманик
Лора и Стоян
500 г фини точени кори 100 г кафява леща 200 г спанак 4 скилидки чесън 1 малка глава лук 30 г сушени домати (от буркан) 4 с. л. зехтин + за намазване 1 ч. л. къри на прах сол и черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2015 Аз добавих извара и яйце и стана превъзходна!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.04.2014 С добавка още подправки - кимион, джинджифил и лимониа кора - стана още по-пикантно и нестандартно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2014 Превъзходна комбинация от вкусове !!! Рецептата си заслужава, препоръчвам я горещо, а и е доста лесна за приготвяне :) Добър апетит.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...