Предястие от маринована бамя и сирене „Моцарела“

Дата: 01.12.2009
Източник: Бон Апети
Предястие от маринована бамя и сирене „Моцарела“
 
Необходими продукти:
700 г бамя
300 г сирене „Моцарела“
2 с. л. олио за бланширане
див лук и бамя за украса
1 ч. л. сусамово олио
2 с. л. балсамов оцет
1/4 връзка копър
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Бамята се измива добре под течаща вода и се почиства от дръжките.
2
Маринова се в сусамовото олио, балсамовия оцет, наситнения копър, сол и пипер. След това се бланшира за 2–3 минути при непрекъснато разбъркване в олиото и 150 мл вода.
3
Моцарелата се реже на шайби и се поставя върху канапе от бамята. Украсява се с пера див лук и с бамя и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Теди Иванова се регистрира в сайта.
Genoveva се регистрира в сайта.
Eva Marinovska се регистрира в сайта.
Elena Kostadinova се регистрира в сайта.
Diana Zehireva се регистрира в сайта.
милена се регистрира в сайта.
Лилия Цветкова се регистрира в сайта.
Krasimir Gekov се регистрира в сайта.
Петя Банова се регистрира в сайта.
Katia Vasileva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта