Предястие от маринована бамя и сирене „Моцарела“
Лора и Стоян
![]() |
200 г лакса (пушена сьомга) 400 г листа кисело зеле 2 с. л. балсамова редукция (100 мл балсамов оцет) 2 с. л. горчица със синапено семe 2 с. л. кедрови ядки мащерка за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...