Маслини, пълнени с пилешко месо, манатарки и бекон
Лора и Стоян
![]() |
1/2 тиквичка 1 скилидка чесън 1/2 люта чушка 1 стрък пресен розмарин 5 листа пресен босилек олио за поръсване сол и черен пипер на вкус 2 филии франзела 1 лентичка праз 1/2 прясна оранжева чушка 60 г прясно сирене („Моцарела“) 1/3 патладжан 2 с. л. зехтин |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...