Мариновани зеленчуци на грил с прясно сирене и чеснови хлебчета
Лора и Стоян
![]() |
100 г оризови спагети 1 щипка пеперочино (стрита люта чушка) 1 ч. л. маково семе 1 ч. л. кафява захар 1 ч. л. сусамово олио 1 лимон 3 стръка копър 3 стръка див лук 200 г патешки дроб сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...