Тоскански крустини

Източник: Бон Апети
Дата: 14.10.2009
Тоскански крустини
 
Необходими продукти:
1 франзела корншпиц (може и друг вид хляб)
2 маслини
1 лимон
15 г червен хайвер
25 г маслинова паста
40 г филе от сьомга
20 г аншоа
40 г риба тон (консерва)
20 г краве масло
копър на вкус


Начин на приготвяне:
1
Хлябът се нарязва на 8 хапки и се препича на тостер или скара.
2
Хапките се намазват с маслото и върху тях се подреждат останалите продукти, като всяка хапка може да е с различна комбинация. Украсяват се с нарязаните на лентички маслини, хайвера, нарязания на полумесеци лимон и копър. Крустините се поднасят в плато.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liya се регистрира в сайта.
sisi_ml коментира рецептата Бърз тутманик без втасване
Йорданова се регистрира в сайта.
Константина Христова се регистрира в сайта.
Denitsa Petrova се регистрира в сайта.
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: