Тоскански крустини

Дата: 14.10.2009
Източник: Бон Апети
Тоскански крустини
 
Необходими продукти:
1 франзела корншпиц (може и друг вид хляб)
2 маслини
1 лимон
15 г червен хайвер
25 г маслинова паста
40 г филе от сьомга
20 г аншоа
40 г риба тон (консерва)
20 г краве масло
копър на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Хлябът се нарязва на 8 хапки и се препича на тостер или скара.
2
Хапките се намазват с маслото и върху тях се подреждат останалите продукти, като всяка хапка може да е с различна комбинация. Украсяват се с нарязаните на лентички маслини, хайвера, нарязания на полумесеци лимон и копър. Крустините се поднасят в плато.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


107 ДУШИ ОНЛАЙН
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта