Супа от тиква със зрял фасул
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2022 Много вкусно! Добавих и риган
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2019 Водата за ризото се добавя постепенно, по 2 - 3
черпака, а не наведнъж - затова на снимките изглежда по-малко. Бърка се постоянно, а когато се изпари, отново се досипва , докато ризотото стане кремообразно. Количеството вода е правилно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2019 Много хубава рецепта, особено сметаната добавя невероятен вкус. Но вероятно количеството вода е печатна грешка. Литър и половина вода на 200-250гр. ориз е ужасно много. На снимките се вижда, че водата не е чак толкова много. Аз сложих литър и чаках доста време да се изпари излишната вода. Добре, че оризът ми беше за ризото, иначе щеше да стане на каша.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2018 Бон Апети!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2016 Чудесна рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...