Рогчета с чоризо и люта доматена салца

Дата: 06.05.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Рогчета с чоризо и люта доматена салца
 
Необходими продукти:
450 г боб (от консерва)
1 с. л. вода
2 наденици „Чоризо“
1/2 червена чушка
3 стръка зелен лук
10 питки тортили
олио за пържене
за лютата доматена салца:
400 г домати (от консерва)
2 люти чушки (тайландски)
1 скилидка чесън
1/3 ч. ч. пресен кориандър
1 глава лук
 

Начин на приготвяне:
1
Сложете боба и водата в тенджера и загрейте.
2
През това време сгответе надениците „Чоризо“ в голям незалепващ тиган. Разбърквайте, докато станат хрупкави, след което ги извадете върху хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.
3
Смесвате боба и наденицата в купа, заедно с чушката и лука, и подправяте на вкус.
4
Разпределяте сместа в тортилите и сгъвате питките в конусовидна форма. Може да ги закрепите с клечки за зъби, за да не се развиват.
5
Загрявате олио в тиган и пържите рогчетата, докато станат златисти и хрупкави. Извадете ги върху хартия, за да се отцедят от излишната мазнина и отстранете клечките за зъби.
6
Накрая приготвяте салцата, като смесвате всички продукти и сервирате горещите рогчета със салцата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Незабравка коментира рецептата Стъклени звезди
Незабравка коментира рецептата Стъклени звезди
Мариана Янкова се регистрира в сайта.
Марина Радева коментира рецептата Малинова торта
Рози коментира рецептата Сладкиш с рикота и боровинки
Ekaterina Blohina се регистрира в сайта.
Lisa S Slav коментира рецептата Пилешко с патладжани
Popova Stefka се регистрира в сайта.
Gerrii Karova се регистрира в сайта.
KREMCHO коментира рецептата Баварски портокалов крем
Tsvetelin Petrov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта